Komentara: 4
Pregleda: 7547

Bez vode u naredna tri dana desetak ulica u Subotici

16.09.2015. u 13:38h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na izgradnji kanalizacione mreže tokom naredna tri dana doći će do prekida u vodosnabdevanju u nekoliko ulica na široj teritoriji grada. Radovi će biti izvođeni u sredu, četvrtak i petak.
Bez vode u naredna tri dana desetak ulica u Subotici

Danas od 8 do 14 časova bez vode će biti stanovnici na Bajskom putu, na delu od ulice Hajduk Veljka do Gajeve,kao i u ulicama Vareškoj,Kalmana Mešterhazija i Niškoj.

Narednog dana, u četvrtak, u periodu od 8 do 12 časova prekid u vodosnabdevanju desiće se u ulicama Petra Drapšina, Bledskoj i Endrea B. Žilinskog.

U petak tokom većeg deča dana bez vode će biti stanovnici u ulicama Matije Gupca - na delu od Maksima Gorkog (Beogradski put) do Matka Vukovića, Matka Vukovića,deo Ištvana Sečenjija ,kao i u ulici Somborski put na delu od Atile Jožefa do Zagrebačke. radovi će početi u 8 časova, a završetak se planira do 18 časova.

Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" se zahvaljuju potrošačima na razumevanju i predlažu da pripreme neophodne količine vode za najnužnije potrebe, uz napomenu da će se ekipe izvođača radova truditi da radove obave u što kraćem vremenskom periodu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 7547
Povezane teme

isključenja vode

isključenja vode u subotici

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

isključenje vode

radovi na vodovodnoj mreži

centralni magistralni vodovod

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.