• Pregleda: 3295

Bez vode na Beogradskom putu i u MZ "Aleksandrovo" u petak

Bez vode na Beogradskom putu i u MZ "Aleksandrovo" u petak

JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštava potrošače na Beogradskom putu, na potezu od Izvorske ulice ka Aleksandrovu, kao i sve potrošače u MZ "Aleksandrovo", da će u petak, 15. novembra, u periodu od 8:30 do 14:30 sati, zbog planiranih radova na magistralnom vodu biti obustavljeno vodosnabdevanje u ovom delu grada.

Iz Vodovoda se zahvaljuju građanima na razumevanju i ističu da će ekipe JKP "Vodovod i kanalizacija" Subotica truditi da radove obave u što kraćem roku. U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu, a o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"

povezane teme

10
pametan Odgovori
da će u petak, 15. novembra, u periodu od 8:30 do 14:30 sati, zbog planiranih radova na magistralnom vodu biti obustavljeno vodosnabdevanje u ovom delu grada.JA PLAĆAM POGONSKU SPREMNOST NEMOJ DA SAM OSTAO MINUT BEZ VODE IMA DA DUVATE U CEV!!!
Jelena Odgovori
Da,da u sto kracem roku,isto kao u Bajmoku!!! Najavili nestanak vode do 14i30h,a vodu smo dobili u 23h! Zaista su strucni i efikasni!!!
Mike Odgovori
Budite sretni dok nam nije kao u Beogradu i u Novom Sadu. Tamo se najave radovi od 8h do 22h ili do ponoći, pa se onda slikajte i duvajte i nema prekoračenja kao što kaže Jelena u Bajmoku, jer se sigurno uklope u taj period! Čitava naselja kao pola Subiotice budu bez vode i nema niko ni da zucne, a mi bi još i da nam se ..........a i da nam bude sve kao novo i da traje 100 godina. Podržavam potpuno sve akcije Vodovoda ukoliko se radi o poboljšanju sistema vodosnabdevanja.
Mauzer Odgovori
I ja hocu vodu u svakom trenutku,jer stenam uveli pogonsku spremnost,lopovi jedni mamu vam jebem doklecete nas gazit
S2 Odgovori
Pametan, upravo najavljeni radovi su u cilju povećanja pogonske spremnosti. I ne plaćate je samo vi. Svakome se može desiti da i nenadano na određeni period ostane bez vodosnabdevanja, samo što je ovde slučaj predviđenih i najavljenih radova. Kvarovi na mreži nisu ni jedno, ni drugo. Ono što Jelena pominje je onaj nepredvidivi deo, kada se tokom jednog posla otkrivaju i otklanjaju skriveni nedostaci koje nije moguće ranije predvideti, niti identifikovati. Zato i najavu ne treba shvatati doslovno u sekundu. Usput, dodatne informacije je uvek moguće dobiti iz dispečerske službe Vodovoda (024/557-711) 0/24 h. Takvu tačnost nije moguće postići ni sa najnaprednijom tehnologijom, od koje smo mi, priznaćete, poprilično daleko.
Mauzer Odgovori
A kave radove? Dali se sme znati gde se opet trose pare i na koga,dali cete mozda menjati cevi da bi imali ispravnu vodu
pajo Odgovori
pametan
Mogao bi piješ vodu iz kopanog bunara!A pogonsku spremnost su ti smestili žuti!
Jelena
Ako je kvar u pitanju moli boga da mepočnemo po Beogradskom pa da za dva dana dobiješ vodu i budeš sretna!
Možemo se sresti od 8h na terenu!
Mauzer Odgovori
A kakav je kvalitet vode u Beogradu,koja je tamo cena,i koje su plate u BG?Pa naravno da niko nece da zucne jer tamo cuvaju socijalni mir a nas nek jasu svi
Jelena Odgovori
Pajo,sama kultura bi trebala da Vam nalaze da mi persirate jer me ne poznajete!!! A zaista mi je zao ako ste se pronasli u onome sto sam napisala... Naplata racuna od strane vaseg preduzeca je takodje aljkava!
pametan Odgovori
Samo da javim gospodi iz vodovoda da i dalje dižu cene i pogonsku spremnost a voda koja dolazi do nas prolazi kroz azbestne cevovode što je kancerogeno...
S2 i Pajo ja vam nisam tresao kavez?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.