Komentara: 13
Pregleda: 5160

Bez pogodaka na Gradskom stadionu

04.10.2014. u 19:41h
Izvor: Subotica.com
U meču 8. kola Jelen super lige na Gradskom stadionu u Subotici, pred oko 350 gledalaca snage su odmerili domaći Spartak i Napredak iz Kruševca. Dinamičan duel ipak je završen bez pogodaka.
Bez pogodaka na Gradskom stadionu

Na samom početku igre, Spartak je pokazao terensku inicijativu, borbenost i želju da što pre postigne pogodak. To se videlo već u prvom minutu, kada su Subotičani najpre iskoristili grešku Paunovića i lopta je došla do Torbice, ali je golman Popović bio za nijansu brži. Samo dva minuta kasnije, Mrkela je  centaršutom pokušao da iznenadi Popovića, ali bez uspeha.

Prilično nervozni gosti jedinu veliku šansu imali su u 26. minutu igre, kada se posle šuta Bajića lopta odbila o odbrambene igrače Spartaka i pala pravo na noge Ndiajeu, ali je stoprocentnu šansu osujetila odlučna intervencija Janoševića. Do kraja prvog dela meča igrači oba tima imali su nekoliko bledih šansi da promene rezultat, ali je izostala njihova realizacija, te se na odmor otišlo bez golova.

U drugom poluvremenu gosti su bili mnogo otvoreniji i organizovaniji, te su domaćini dugo tražili način da ih zaustave. Prva ozbiljnija prilika da se promeni rezultat bila je u 61. minutu, kada je nadomak kaznenog prostora Urošević oborio Dukića, Torbica je izveo slobodan udarac, ali je lopta otišla preko gola.

Revolt navijača izazvali su potezi sudije Milana Jeremića, koji prvo nije reagovao kada je Plavšić oboren u kaznenom prostoru Napretka, a potom se nije ni oglasio ni kada su se žestoko sudarili Ndiaja i Jondić, koji je posle samo tri minuta provedena u igri na nosilima odnet sa terena.

Bez pogodaka na Gradskom stadionu

Do kraja meča igra je bila brza i energična, ali čuvari mreže oba tima nisu imali velikog posla, te je meč završen rezultatom 0:0.

SPARTAK: Budimir Janošević, Duško Dukić, Ilija Radović, Goran Antonić, Stefan Milošević, Vladimir Kovačević, Novica Maksimović, Andrej Mrkela (od 61.min Daniel Farkaš), Vladimir Torbica, Srđan Plavšić (od 71.min Marko Jondić, od 74.min Nenad Lukić), Nemanja Milić.

NAPREDAK: Zoran Popović, Stevan Luković, Slobodan Urošević, Marko Gobeljić, Nemanja Janičić, Marko Paunović, Predrag Lazić (od 90.min Mamadou Bođi), Miloš Bajić (od 89.min Srđan Dimitrov), Bojan Božović, Nikola Trujić, Ibrahim Ndiaje (оd 76.min Nikola Popović)

ŽUTI KARTONI : Srđan Plavšić (Spartak), Predrag Lazić, Ibrahim Ndiaje, Nemanja Janičić, Bojan Božović (Napredak)

Bez pogodaka na Gradskom stadionu

Bez pogodaka na Gradskom stadionu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 5160
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.