Komentara: 1
Pregleda: 2151

Bez kazni i povreda posle prvog snega

21.12.2011. u 15:24h
Izvor: RTV Yueco
Bez kazni i povreda posle prvog snega

Komunalna inspekcija nije izrekla niti jednu opomenu koja se tiče neukljanjanja snega ispred kuća ili poslovnih objekata. Ni Hitna pomoć nije imala mnogo posla zbog poledice na putevima i trotoarima. Zabeležena su svega dva pada sa lakšim povredama.

Sezona povreda zbog padova po ulicama i trotoarima tek počinje, kažu i Hitnoj pomoći. Na svu sreću, dolaskom prvog snega, nije bilo mnogo povreda.

Građani su dužni da ispred svojih kuća očite sneg kako bi olakšali prolaz i sebi i drugima, ispred firmi su to dužna da urade pravna lica, a ispred objekata koji su u izgradnji izvođači radova, za autobuska stajališta su zaduženi zaposleni u Subotica transu, a za parking mesta radnici ovog Javnog komunalnog preduzeća.

Kazne za neočišćen prostor ispred objekata za fizička lica kreću se od 1000 do 3000 dinara, dok se za pravna lica kazne kreću i do 50 hiljada dinara. Za sada komunalna policija nije izrekla ni jednu opomenu po ovom pitanju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2151
Povezane teme

hitna pomoć

komunalna inspekcija

čišćenje snega

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.