• Pregleda: 8113

Bez gužve na graničnim prelazima

Bez gužve na graničnim prelazima

Na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija čeka se za prelak granice oko 15 minuta. Za prvomajske i vaskršnje praznike ne očekuju se pojačan intezitet saobraćaja i duža zadržavanja na graničnim prelazima. U pograničnoj policiji kažu da su gužbe moguće samo kada je u pitanju autobuski saobraćaj, jer  su u toku eskurzije.

Na graničnom prelazu Horgoš čeka se oko 15 minuta da se pređe granica. Putnici su zadovoljni što ne moraju duže da čekaju na izlazak iz zemlje.

U pograničnoj policiji objašnjavaju da ne očekuju prevelike gužve prilikom ulaska i izlaska iz zemlje. Na graničnim prelazima i naplatnim rampama uobičajeno je vreme čekanja za carinsku kontrolu ili naplatu putarine. Na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija narednih dana se očekuju uobičajene gužve prilikom izlaska iz zemlje.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

2
Zoltan Odgovori
Slika nije ni Horgos ni Kelebija...
Pametnjaković Odgovori
"U pograničnoj policiji objašnjavaju da ne očekuju prevelike gužve prilikom ulaska i izlaska iz zemlje."

Pa to i jeste glavni problem zasto u stvari nastaju velike guzve.
Bas zato sto se ne ocekuju guzve, u vreme kada je u stvari bas logicno da ce guzve biti.
Previse se opuste, ne pripremaju se za neki veci saobracaj, a kada guzva nastane, onda je vec kasno i verovatno jako je tesko rascistiti guzvu i napraviti da se saobracaj normalno odvija.
Ali da ne kudim nase na granici, oni su ipak puno brzi i expeditivniji od madjarske strane.
Krivci za prave guzve su na drugoj strani granice, strasno sporo rade i otezu se do besvesti.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.