Komentara: 0
Pregleda: 1652

Besplatni seminar o "Sedam navika uspešnih ljudi"

08.12.2009. u 13:10h
Izvor: Infostud
Besplatni seminar o "Sedam navika uspešnih ljudi"

Kompanija Oivivio i sajt znanje.infostud.com pozivaju sve zaniteresovane Subotičane na besplatno predavanje o "7 navika efektivnih ljudi" koje će se održati u Velikoj većnici Gradske kuće 11. decembra 2009. u 18 časova. Nakon predavanja, koje se održava u sklopu akcije "Mesec znanja u Subotici" , biće dodeljene i vredne nagrade - knjige i kursevi najsrećnijim posetiocima.

Koncept „7 navika..." zasniva se na jednoj od najprodavanijih knjiga o biznisu i predstavlja upečatljivo iskustvo u sticanju znanja koje zaposlene priprema za uspeh u ključnim oblastima. Ovaj program obuke se fokusira na više puta ponavljani i dokazani principi koji, kada se dosledno primene, dovode do visokog stepena učinka pojedinaca, timova i firmi.

Predavač je Prof. Danilo Golijanin, poslovni savetnik, sertifikovani trener i facilitator, motivacioni govornik i univerzitetski professor marketinga i prodaje. Bio je director marketinga i generalni menadžer u velikim firmama kao što su Philips i Xerox u Kaliforniji, Holandiji i Singapuru. Vodio je tehnološki startup biznis u Silikonskoj dolini. Primer je inženjera koji se okrenuo biznisu.

Za prisustvo na ovoj konferenciji možete se prijaviti na adresi: http://znanje.infostud.com/mesec-znanja-subotica/

O čemu će biti reči na predavanju?

Ljudi koji žive u skladu sa principima efektivnosti u svemu sto rade ostvaruju vrhunske rezultate. Ta efektivnost ne znači samo proizvoditi rezultate „sada i ovde," već je to sposobnost ostvarenja tih istih rezultata u dužem vremenskom periodu. Suština je u karakteru, kompetentnosti i poverenju usled promenjivih životnih okolnosti. Radi se o viziji, komunikaciji i inovaciji kao načinu za ostvarenje promena. Takođe se radi i o slušanju, liderstvu i sposobnosti donošenja odluka, ma kakvi bili izazovi.

Izvor: Infostud
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1652
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.