Komentara: 11
Pregleda: 4510

Besplatni pregledi u nedelju u Opštoj bolnici i ambulanti Doma zdravlja

05.04.2019. u 11:13h > 14:50
Izvor: Subotica.com
Akcija besplatnih preventivnih pregleda održaće se u nedelju, 7. aprila, u Opštoj bolnici Subotica. U periodu od 8 do 16 časova, sugrađani će biti u prilici da urade opšti fizikalni, ORL i EKG pregled, kao i da izmere krvni pritisak i šećer u krvi. Istog dana, sugrađani će moći da obave preventivne preglede i u ambulanti Doma Zdravlja.
Besplatni pregledi u nedelju u Opštoj bolnici i ambulanti Doma zdravlja

U cilju rane dijagnostike hroničnih bolesti, koje blagovremenim otkrivanjem i lečenjem mogu da se stave pod kontrolu, ove nedelje sugrađani će biti u prilici da urade preventivni ORL pregled, EKG pregled, opšti fizikalni pregled, kao i da izmere krvni pritisak i šećer u krvi. Svi pregledi obavljaće se u prostorijama Službe za specijalističko-konsultativne preglede u Opštoj bolnici Subotica.

Iz bolnice podsećaju da se na preglede mogu javiti i sugrađani koji nemaju zdravstveno osiguranje, ali je potrebno da ponesu sa sobom bilo koji dokument za identifikaciju.

U okviru akcije Ministarstva zdravlja "Dan otvorenih vrata", a povodom obeležavanja Svetskog dana zdravlja, Dom zdravlja Subotica će u nedelju, 7. aprila, takođe organizovati besplatne preventivne preglede za sugrađane u Zdravstvenoj ambulanti br. 1 (Kumičićeva 2). U periodu od 8 do 16 časova, zainteresovani sugrađani će moći da obave EKG pregled, izmere krvni pritisak i šećer u krvi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 4510
Povezane teme

subotička bolnica

opšta bolnica

besplatan pregled

kontrola zdravlja

bolnica subotica

preventivni pregledi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.