Komentara: 0
Pregleda: 3569

Besplatni javni čas Aka aerobika u Dudovoj šumi

09.07.2013. u 14:03h
Kancelarija za mlade organizuje u julu i avgustu javni čas Aka aerobika u Dudovoj šumi. Prvi čas je zakazan za utorak 9. jul od 19 časova. Učešće je besplatno.
Besplatni javni čas Aka aerobika u Dudovoj šumi

Osnovni cilj je da se karate približi što širem broju ljudi a naročito mladima koji bi kroz ovaj vid aktivnosti trebalo da pronađu zadovoljstvo u vežbanju, da ga zavole i praktikuju tokom svog života i da time doprinesu očuvanju i poboljšanju svog zdravlja.

U pitanju je miks yoga i karate vežbi srednjeg intenziteta prilagođenih tako da se shvati suština pokreta kako bi se vežba mogla odmah pravilno izvesti. Akcenat je na vežbama istezanja, izometrijskom jačanju i stavovima na jednoj nozi. Vodiće Branislav Matejin, karate instruktor i omladinski radnik.

Časovi će se održavati utorkom, u Dudovoj šumi, pored jezera. Prvi čas je zakazan za utorak 9. jul od 19 do 20 časova. Čas je besplatan i pozvani su svi mladi koji žele da se upoznaju sa ovim stilom vežbanja.

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3569
Povezane teme

kancelarija za mlade

lokalna kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.