Komentara: 0
Pregleda: 1655

Besplatne radionice za IT preduzetnike i frilensere

21.06.2021. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Regionalna razvojna agencija "Panonreg" organizuje onlajn radionice na različite teme iz internet poslovanje i frilensinga, a zainteresovani će imati priliku da čuju praktične savete i primere za pokretanje i vođenje internet poslovanja.
Besplatne radionice za IT preduzetnike i frilensere

Prva radionica na temu "Kako pronaći posao preko interneta?" zakazana je za 30. jun, na kojoj će biti reči o tome koji su to poslovi koji se mogu raditi preko interneta, gde i kako ih pronaći i šta treba znati kada se počinje. Svi zainteresovani učesnici treba da popune registracioni formular da bi dobili link preko kojeg će moći da prate predavanje.

Sledeća radionica biće 2. jula na temu "Prednosti i mane frilensinga", na kojoj će učesnici dobiti detaljan uvid u to šta je istina, a šta mit kada je u pitanju posao frilensera. Registracioni formular je i ovde potrebno popuniti.

Treća radionica na temu popularizacije kulture zajedničkog rada i revolucije internet poslovanja održaće se 5. jula, a registracioni formular možete popuniti na ovom linku.

Za one koji ulaze u poslovanje i žele da dobiju odgovore na pitanja koji oblik firme je najbolje otvoriti, šta je moguće, koliko sve to košta i šta su obaveze koje se moraju platiti, tu je radionica "Pravni oblici otvaranja firme u Srbiji" koja je na programu 7. jula. Za praćenje predavanje takođe treba popuniti registracioni formular.

Poslednja radionica na temu "Važnost kreiranja internet sadržaja" održaće se 9. jula, na kojoj će biti objašnjeno kako i zašto kreirati sadržaj, kome i kako ga osmisliti, a registracioni formular za praćenje predavanja možete pronaći ovde.

Sve radionice vodiće Željko Crnjaković, internet preduzetnik, koji se više od dve decenije bavi engleskim jezikom i komunikacijama, a poslednjih 15 godina marketingom. Radionice se realizuju u okviru prekograničnog projekta "IT Community Region - Stvaranje i podsticanje zajedničke prekogranične preduzetničke IT zajednice", a partneri na projektu su Otvoreni univerzitet Subotica, Učilište Studium Vukovar, Razvojna agencija Vukovar i Regionalna razvojna agencija "Panonreg".

Za više informacija i dodatna pitanja možete pisati na imejl adresu office@panonreg.rs ili pozvati na broj telefona 024/554-107.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1655
Povezane teme

radionica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.