Komentara: 1
Pregleda: 4425

Besplatne kreativne radionice za decu

17.12.2012. u 19:10h
Izvor: RTV Yueco
U subotu je održana promocija i organizovan upis u besplatne kreativne radionice za decu. Reč je o projektu u realizaciji Hotela “Galeria” i Udruženja “Kulturas” koji obuhvata besplatne radionice za decu uzrasta od 5 do 12 godina.
Besplatne kreativne radionice za decu

Projekat traje do 15. decembra. Svi oni koji nisu prijavili svoje dete za učešće u radionicama, a to žele, u toku ove nedelje na recepciju hotela Galeria mogu doneti podatke deteta (ime i prezime, uzrast) i ostaviti kontakt telefon.

Verica Bujović, majka šestogodišnje Ane provodiće vreme sa ćerkom na besplatnim kreativnim radionicama za decu. Zajedničkim snagama će napraviti kostim i novogodišnju jelku.

Tokom trajanja radionica, deca će imati priliku da kreiraju kostime sa kostimografom iz Dečijeg pozorišta, moći će da naprave i skulpture od reciklažnog materijala. Biće organizovan i maskembal na kojem će deca biti maskirana u kostime od starih hartija i kućnog otpada.

Junaci “Moćnih obroka” Hose Čokito i Sančo Vanila su se, u subotu, družili sa najmlađim sugrađanima. Pripremljen je i bogat program na kojem su nastupili članovi Dečijeg pozorišta, klovn, mađioničar i deca iz muzičke škole. Svaki dan, tokom trajanja radionica, deci će biti obezbeđeni moćni obroci Mlekare Subotica, kao i pogačice i čajevi koje donira hotel “Galeria”.

Sa decom će raditi studenti učiteljskog fakulteta koji su ujedno i volonteri iz Udruženja “Kulturas”. 116 dece se u subotu prijavilo za radionice koje će se održavati po dva sata u tri termina – 10-12, 16-18 i 18-20 časova.

Prijave za radionice:

Ukoliko želite da prijavite dete, ime, prezime, uzrast deteta i Vaš kontakt telefon ostavite na recepciji hotela “Galerija”, a rukovodioci projekra će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Izvor: RTV Yueco
Besplatne radionice za decu Besplatne radionice za decu Besplatne radionice za decu Besplatne radionice za decu Besplatne radionice za decu Besplatne radionice za decu Besplatne radionice za decu Besplatne radionice za decu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4425

Povezane vesti

Povezane teme

hotel galleria

radionice za decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.