Komentara: 0
Pregleda: 1799

Besplatna kontrola zdravlja sutra u Crvenom krstu

13.05.2019. u 11:28h
Izvor: Subotica.com
Povodom obeležavanja nedelje Crvenog krsta, u utorak, 14. maja, održaće se akcija "Prozor zdravlja – proveri svoje rizike, kontroliši zdravlje!" u prostorijama ove gradske organizacije (Trg žrtava fašima 3). U periodu od 8 do 11 časova, sugrađani će moći besplatno i bez zdravstvene knjižice da provere svoje zdravstveno stanje.
Besplatna kontrola zdravlja sutra u Crvenom krstu

U okviru akcije, koju zajednički organizuju Crveni krst Subotica, Zavod za javno zdravlje Subotica i Dom zdravlja Subotica, sugrađani će biti u prilici da izmere krvni pritisak, šećer, masnoće u krvi, telesnu visinu, težinu i da utvrde indeks telesne mase (BMI), dok će lekari deliti savete za očuvanje i unapređenje dobrog zdravlja.

Volonter Crvenog krsta Subotica i vršnjački edukator iz programa "Borba protiv trgovine ljudima" ovom prilikom će održati edukaciju učenicima četvrtog razreda OŠ "Bosa Milićević", kao i učenicima sedmih i osmih razreda s temama koje su prilagođene njihovom uzrastu.

Zaposleni i volonteri Crvenog krsta Subotica, uručiće pakete hrane i higijene socijalno najugroženijim stanovnicima Mesne zajednice Novi Žednik.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1799
Povezane teme

zavod za javno zdravlje

crveni krst

dom zdravlja subotica

besplatan pregled

nedelja crvenog krsta

kontrola zdravlja

crveni krst subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.