• Pregleda: 1768

Besplatan seminar za trudnice uz poznata TV lica

U subotu, 13. aprila, od 12 časova u sali Otvorenog univerziteta, biće održan besplatan seminar za trudnice, koji predvode poznata lica RTS-a, voditeljke popularne "Slagalice".
Foto: Jelena Ivanović
Besplatan seminar za trudnice uz poznata TV lica

Tokom seminara buduće mame će imati priliku da slušaju izlaganja stručnih predavača predvođenim dr Sandrom Vidaković, ginekologom akušerom i Slađanom Crvenkov, višom medicinskom sestrom. Nakon predavanja predviđeno je neformalno druženje sa Kristinom Radenković i Marijom Veljković, voditeljkama popularnog kvita "Slagalica", a prijatelji seminara obradovaće trudnice raznim poklonima.

- YouTube kanal  "Trudnoća je dar" prvenstveno je nastao kao priručnik za buduće mame napisan iz  iskustva nekoliko mama. Napravljen je da bi se svaka trudnica osećala bolje i saznala odgovore na  pitanja koja je muče u tom osetljivom, a predivnom životnom periodu. Marija Veljković, majka troje dece, Kristina Radenković, mama jedne devojčice i njihove gošće učestvovale su u stvaranju ovog vodiča kroz najlepših devet meseci. - kaže organizator besplatnog predavanja

Nakon što je kanal okupio značajnu zajednicu  orgnizatori su odlučili da iz onlajn sveta pređu na lično upoznavanje sa budućim majkama i zajedno, uživo, razmenjuju iskustva i od stručnjaka stiču nova znanja.

Sedmi po redu besplatni seminar "Trudnoća je dar" biće održan u subotu, 13. aprila u Subotici, na Otvorenom univerzitetu, sa početkom u 12 časova., a predviđeno je da traje oko 3,5 časa.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.