Komentara: 0
Pregleda: 2449

Besplatan seminar za trudnice uz poznata TV lica

09.04.2019. u 10:55h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 13. aprila, od 12 časova u sali Otvorenog univerziteta, biće održan besplatan seminar za trudnice, koji predvode poznata lica RTS-a, voditeljke popularne "Slagalice".
Besplatan seminar za trudnice uz poznata TV lica

Tokom seminara buduće mame će imati priliku da slušaju izlaganja stručnih predavača predvođenim dr Sandrom Vidaković, ginekologom akušerom i Slađanom Crvenkov, višom medicinskom sestrom. Nakon predavanja predviđeno je neformalno druženje sa Kristinom Radenković i Marijom Veljković, voditeljkama popularnog kvita "Slagalica", a prijatelji seminara obradovaće trudnice raznim poklonima.

- YouTube kanal  "Trudnoća je dar" prvenstveno je nastao kao priručnik za buduće mame napisan iz  iskustva nekoliko mama. Napravljen je da bi se svaka trudnica osećala bolje i saznala odgovore na  pitanja koja je muče u tom osetljivom, a predivnom životnom periodu. Marija Veljković, majka troje dece, Kristina Radenković, mama jedne devojčice i njihove gošće učestvovale su u stvaranju ovog vodiča kroz najlepših devet meseci. - kaže organizator besplatnog predavanja

Besplatan seminar za trudnice uz poznata TV lica

Besplatan seminar za trudnice uz poznata TV lica

Nakon što je kanal okupio značajnu zajednicu  orgnizatori su odlučili da iz onlajn sveta pređu na lično upoznavanje sa budućim majkama i zajedno, uživo, razmenjuju iskustva i od stručnjaka stiču nova znanja.

Sedmi po redu besplatni seminar "Trudnoća je dar" biće održan u subotu, 13. aprila u Subotici, na Otvorenom univerzitetu, sa početkom u 12 časova., a predviđeno je da traje oko 3,5 časa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 2449
Povezane teme

pomoć trudnicama

seminar

trudnice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.