• Pregleda: 3061

Besplatan parking danas od 16,30, sutra tokom celog dana

Parking za vreme božićnih praznika će se naplaćivati danas do 16,30 časova u crvenoj, žutoj i plavoj zoni, sutra (sreda) će biti besplatan tokom celog dana za sve zone. U četvrtak će se primenjivati redovan režim naplate za radni dan.
Besplatan parking danas od 16,30, sutra tokom celog dana

JKP Parking obaveštava građane da će 6. januara (utorak) režim naplate parkiranja biti identičan onom od 24. i 31. decembra, sa naplatom i kontrolom u prvoj (crvenoj), drugoj (žutoj) i četvrtoj (plavoj) zoni do 16.30 časova.

Na  zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta parkiranje će se naplaćivati do 20 časova,  na zatvorenom parkingu oko Mlečne pijace do 14 časova, a u zelenoj zoni  oko Buvljaka po redovnom radnom vremenu do 15 časova.

Odeljenje za reklamacije i blagajna će danas  raditi skraćeno  do 16,30 časova.

U sredu, 7. januara parkiranje na celoj teritoriji grada neće se naplaćivati.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
hasas Odgovori
Blago nama
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
Za razliku od JKP Parking, JA obaveštavam građane na mogućnost celodnevnog "parkiranja" na pešačkim i biciklističkim prelazima u očekivanju uključenja u kružni tok saobraćaja, na put sa pravom prvenstva..., bez ikakve bojazni "uzimanja mere" od strane inkasanata u vidu očigledno (ne)nadležne gospode!? Ove ili one, svejedno.

Name, svako treće i četvrto vozilo po redu u celodnevnoj koloni koja pritiče ne samo od "Borova" ka okretnici, nego i sa parkinga između Gradske kuće i Muzičke škole, ali i na drugim lokacijama u gradu, preprečavanjem prelaza slede primer prethodnih. Baš poput neraskidive sprege ovaca i magarca predvodnika.
TT Odgovori
Postovani sugradjani, hajde da vise i ne placamo parkiranje bolje da parkiramo oko zgrade bioskopa Jadran, preko puta Grin fuda u ulici Djure Djakovica ispred menjacnice, na pesackim stazama kod bivseg bicikl sporta itd.Tamo policija ni saobracajna ni komunalna ne kaznjavaju nema bojazni od kontrolora parking sevisa.
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
Umesto da se "debelim" sankcionisanjem po đžepu ili "aranžmanom" o državnom trošku (zavisno od izbora), eventualni prekršioci privole na poštovanje propisa (u ovom slučaju) iz oblasti saobraćaja, često upravo nadležni subjekti selektivnim pristupom i tolerisanjem pojedinih negativnih radnji samo pospešuju njihovo destruktivno ponašanje.

Ne tako davna izjava načelnika komunalne policije da eliminisanje izvesnog višegodišnjeg problema u užem centru grada "NIJE PRIORITET", dovoljno je rečita zašto, između ostalog, izostaje imperativno rešavanje evidentno lošeg činjeničnog stanja iliti HAOSA na gradskim saobraćajnicama.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.