Komentara: 3
Pregleda: 5116

Besplatan Internet kod plave fontane

12.07.2011. u 16:03h
Izvor: RTV Yueco
Besplatan Internet kod plave fontane

Park kod Plave fontane ponovo je pokriven internet mrežom. Internet je na ovom delu bio dostupan 2009. godine, ali na svega 3 meseca, dok će ovaj put besplatan internet Subotičani moći da koriste čitave dve godine. Prema rečima gradonačelnika Subotice Saše Vučinića, ovo je samo početak osposobljavanja parkova internetom, a već naredni mogao bi da se nađe na Paliću, po završetku započetih investicija.

Od sada više ne morate sedati u kafić i naručivati piće, i ukoliko vam se ono ne pije, samo da biste proverili vaš email, ili da biste došli do neke informacije. Park kod Plave fontane naredne dve godine biće pokriven wireless internet mrežom, koju će te moći besplatno da koristite.

Pre dve godine na ovom mestu je takođe bila postavljena internet mreža što se pokazalo kao korisna stvar. Iz tog razloga, ove godine internet mreža je vraćena, ali i unapređena.

S obzirom na to da su obe strane najavile i dalju saradnju, nakon završetka prioritetnih infrastrukturnih radova na Paliću, internet Park trebalo bi da bude dostupan i u tom delu.

Besplatan internet u Subotici kod plave fontane - Telenor 3g

Video: RTV City
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5116
Povezane teme

plava fontana

plava fontana uživo

besplatan internet

internet plava fontana

internet u centru subotice

telenor internet subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.