Komentara: 52
Pregleda: 10989

Beogradski sindikat u SKC-u

13.06.2011. u 21:33h
Izvor: RTV Yueco
Beogradski sindikat u SKC-u

Srpski kulturni centar u subotu su posetili članovi rep grupe Beogradski sindikat koji su održali tribinu pod nazivom “Projekat Srbija”. Ova tribina prvi put je održana na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu u Beogradu, a nakon toga, zbog velike posete mladih ljudi, tribina je predstavljena i u drugim gradovima Srbije.

Pun SKC mladih ljudi, uglavnom srednjoškolaca i budućih akademskih građana, slušalo je dvočasovno predavanje Aleksandra Protića, Feđe Dimovića i Boška Ćirkovića na temu njihove vizije buduće Srbije. Ovo predavanje, prema njihovim rečima, predstavlja poziv na povratak pravih vrednosti i tradicije u srpskom društvu.

Ono što definitivno ova trojka nije navikla da viđa na tribina jesu televizijske kamere.

Želja predsednika Svetosavke omladine Save Stambolića, nakon što je poslušao tribinu na fakultetu u Novom Sadu, da članovi grupe posete i Suboticu se ispunila.

“Projekat Srbija” otpočeo je da Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu u Beogradu i za kratko vreme obišao mnoge gradove u Srbiji.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 52
Pregleda: 10989
Povezane teme

skc sveti sava

beogradski sindikat

srpski kulturni centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.