Komentara: 127
Pregleda: 76341
Foto

Beli: Subotica će dobiti aerodrom i metro

28.03.2017. u 15:02h > 16:46
Izvor: Subotica.com
Jedna od intrigantnih figura na političkoj sceni, predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli, nešto pre 11 časova iznenadio je svojom pojavom u centru Subotice i vrlo brzo privukao veliki broj Subotičana koji su potrčali da se pozdrave i fotografišu sa čovekom koji ima izuzetnu podršku na društvenim mrežama i pravi je fenomen, neko bi rekao i svojevrsno osveženje u učmalom političkom ambijentu u Srbiji.
Beli: Subotica će dobiti aerodrom i metro

Preletačević je privukao pažnju brojnih građana koji su se u tom periodu zatekli u centru grada, ali i medija, pa smo tako i mi iskoristili priliku da porazgovaramo sa predsedničkim kandidatom, da mu postavimo pitanja na koja je rado i bez ustezanja, u svom maniru i odgovarao.

Biračima u Subotici ne obećavam ništa sem da će Subotica postati metropola kao Budimpešta, uleteće brdo love i napraviće se metro, aerodrom, reka, mostovi... - najavio je Ljubiša Beli Preletačević prilikom današnje posete našem gradu, ne precizirajući kako će se finansirati realizacija svih najavljenih kapitalnih projekata.

- Ja sam, kako kažu, strani plaćenik, zato je nebitno odakle lova dolazi, bitno da dobijete ono što sam obećao – poručio je Beli.

Kako je njegov alter ego Luka Maksimović poluslovak, Beli obećava da će sve nacionalne manjine uživati ista prava. Za razliku od svojih konkurenata, lider pokreta "Sarmu probo nisi" nije uzeo 29 miliona dinara, koji pripadaju svakom predsedničkom kandidatu.

- Ne trebaju mi državne pare, neka ih narodu, meni dolaze sa strane. Dali su mi tri miliona funti, mislim da će to biti dovoljno za kampanju. S obzirom da Vučić dnevno troši oko 200 hiljada evra, mislim da ću izgurati do kraja – dodaje Beli.

Beli: Subotica će dobiti aerodrom i metro

Kako nema poverenja u druge konje, u Suboticu je došao "Opel korsom 1.4", koja malo troši, jer "štedi i da narod vidi da se on i njegov tim ne bahate". Za stajling se pobrinula tetka iz Bosanske krupe, poklonivši mu tečino belo odelo, koje mu, kako se može videti na fotografijama, stoji kao saliveno.

Predsednički izbori nas očekuju za samo šest dana, a očekivanja Belog i celog pokreta SPN su veoma visoka.

- Luka očekuje 7-10%, a Beli pobedu u prvom krugu. Beli je realan, ali verujem i Luki, pa ćemo videti. Suština je što se ne zna ko su naši glasači, pa moguće da su obojica u pravu. Mada i sam izlazak na ove izbore je pobeda. Mi smo već pobedili! - odsečan je Beli.

Izvor: Subotica.com
Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 3 nedelje
Komentara: 127
Pregleda: 76341
Povezane teme

predsednički izbori

ljubiša preletačević beli

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.