Komentara: 13
Pregleda: 7590

Bazen u Dudovoj šumi spreman za kupače

18.07.2013. u 16:14h
Izvor: RTV Yueco
Po rečima meteorologa narednih dana očekuje se nešto toplije vreme pa građani Subotice koji to žele mogu da se rashlade na bazenu u Dudovoj šumi.
Bazen u Dudovoj šumi spreman za kupače

Pored velikog olimpijskog bazena tu je manji gde mališani imaju priliku da uživaju.Ono što treba da znate da je voda bakteriološki ispravna i da je bezbednost kupača na prvom mestu. Svako od posetica je dužan da vodi računa o sebi kako nebi došlo do neželjenih posledica. Dobro raspoloženje lepo vreme je dobitna kombinacija da slobodno vreme provedete na otvorenom.

Baviti se sportom u vidu rekreacije ili profesionalno - stručnjaci tvrde da je plivanje najzdraviji način života. Iz javnog preduzeća stadion pobrinuli su se da svima izađu u susret od rekretivaca takmičara i do građana koji će ovog leta ostatati u Subotici.

Kako smo saznali za sada neće biti nekih posebniih dešavanja na bazenu, ali do kraja letnje sezone svi zaposleni u Javnom preduzeću "Stadion2 učiniće sve kako bi vam boravak na bazenu bio što prijatniji.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 7590
Povezane teme

bazen dudova šuma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.