Komentara: 12
Pregleda: 5055

Bazar zdravlja na Trgu u Subotici

14.05.2011. u 19:14h
Izvor: RTV Yueco
Bazar zdravlja na Trgu u Subotici

Na Trgu u Subotici tokom prepodneva organizovan je bazar zdravlja u organizaciji Opšte Bolnice Subotica, gde su građani mogli bez knjižice i bilo kakvog zakazivanja da provere svoje zdravstveno stanje. Bazar zdravlja posetio je i pokrajinski sekretar za zdravstvo Atila Čengeri, koji je naglasio da je moralna i zakonska obaveza svih zdravstvenih radnika da vode računa, pre svega o prevenciji zdravlja. iz tog razloga ovakvi bazari organizuju se na teritoriji cele Vojvodine.

Čim su štandovi postavljeni na Trg napravio se red od nekoliko desetina ljudi koji su iskoristili priliku da provere svoje zdravstveno stanje. Na ovaj bazar zdravlja dobrodošli su bili svi Subotičani, i iz tog razloga, bazar je organizovan u centru.

Organizator ovog preventivnog pregleda je Opšta bolnica Subotica čiji su medicinski radnici ponudili široki spektar usluga, kao i saveta svim građanima.

Bez knjižice i bez ikakvog zakazivanja građani su imali priliku, da u malo opuštenijij atmosferi, popričaju sa lekarima i provere svoje zdravstveno stanje. Bazar zdravlja je vojvođanski brend, što znači da se seli iz mesta u mesto i izlazi u seusret građanima. Kada je reč o Subotici, organizovaće se još 14 bazara zdravlja za različitim lokacijama u gradu, kako bi svi Subotičani imali priliku da se preventivno pregledaju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 5055
Povezane teme

subotička bolnica

bolnica

bazar zdravlja

atila čengeri

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.