• Pregleda: 3329

Bazar zdravlja na Kelebiji

Bazar zdravlja na Kelebiji
Na Kelebiji je u organizaciji mesnog odbora Demokratske stranke održan još jedan bazar zdravlja na kome su građani ove subotičke mesne zajednice mogli biti besplatno pregledani od strane lekara subotičke bolnice.Izvor: RTV City

povezane teme

4
bunjevac Odgovori
Gospodo demokrate, hvala vam za to što se brinete o narodnom zdravlju ali bi više pomogli kad nebi nas finansijski derali i upropaštavali i tim pokradenim novcima organizovali vaše fešte. Recimo mogli bi da se založite da se porez na imovini svede kao u Hrvatskoj gde ga nema ili da kažete ajde nek je ko u Sloveniji gde je 0.20% ili da kažete ajde ko u Nemačkoj 0.25% a ne sa 0,40% vi zahvatili još 2 penzije , svakim danom finansijski ubijate ljude. Ili recimo da kažete svojim vođama alo bre preteraste sa akcizam i cenama goriva ili da kažete alo bre odvojimo od onih 83 miliona za zapošljavanje naših sinova i ćeri i ljubavnica ( kadrova DS-a ) jedan bedni milion pa da nam dispanzer ima reagense kod utvrđivanja krvne sklike, da nam ljudi ne umiru zbog toga što nema bednih milion dinara ili ... ili .... spisak je predugačak, predugačak a vi niste spremni to da učinite naprotiv svakom danom sve više otimate i arčite i uništavate ljude.
Posmatrač Odgovori
Gospon Bunjevac,pogrešili ste stranicu.Ekonomske i finansijske teme su na nekoj drugoj stranici.Raspitajte se malo kod stanovnika Kelebije,videćete da su na pregled dolazili svi a ne samo članovi i simpatizeri DS.
bunjevac Odgovori
Gsn posmatrač i te kako nisam promašio stranicu. Ako neka stranka može da organizuje sve ovo a zdravstvo nije moglo o čemu mi onda pričamo?
Sasa Odgovori
Umesto da ovakve akcije sprovodi ministarstvo zdravlja koje je po zakono o Vladi i ministarstvima nadlezno za to ovakve i slicne akcije sprovodi stranka u okviru izborne kampanje za savete mesnih zajednica. I jos citamo kako su se " usudili " da na preglede dodju i osobe koje nisu clanovi ili simpatizeri stranke koja je organizator, zaista smo pali najnize moguce...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.