Komentara: 0
Pregleda: 3428

Balska dvorana jedno od omiljenih mesta mladenaca

29.09.2019. u 19:00h
Sponzorisani sadržaj
Balska dvorana jedno od omiljenih mesta mladenaca

Tokom predhodne godine, u našem gradu je sklopljeno blizu 700 brakova, a pred mladencima koji se odluče da svoju ljubav krunišu brakom nalazi se veliki izbor prostora za proslavu venčanja. Pored vinarija i salaša, koji su u poslednjih godina postali atraktivni, pa do tradicionalnih svečanih sala i ugostiteljskih objekata, izdvaja se Balska dvorana hotela "Galleria", koja je vremenom postala jedno od omiljenih mesta za proslavu najradosnijeg trenutka u životu jednog para koji stupa u bračnu zajednicu.

- Balska dvorana je najtraženija tokom proleća, kraja leta i tokom jeseni. Poučeni prethodnim iskustvom kako bi dobili željeni termin, mladenci rezervišu godinu dana ranije za termine koji su traženi - poručuju iz menadžmenta hotela "Galleria".

Balska dvorana jedno od omiljenih mesta mladenaca

Komfor i prijatna atmosfera presudni su za odabir većine mladenaca koji se odluče za Balsku dvoranu, jer osim što se prostire na 570 metara kvadratnih i raspolaže kapacitetom koji može da ugosti i do 430 osoba, svečani okrugli stolovi i veliki podijum za ples, uz neizostavnu dekorativnu rasvetu, doprinose utisku o događaju koji će se pamtiti ceo život.

- Mladenci mogu da očekuju vrhunsku uslugu u luksuznom ambijentu i prijatnoj atmosferi. U skladu sa povratim informacijama tokom proteklih godina, najveći benefit organizacije svadbe u hotelu "Galleria" jeste organizovan događaj od početka do kraja, o čemu mladenci ne moraju da misle nakon što zakažu termin za svoju svadbenu proslavu- dodaju iz hotela.

Balska dvorana jedno od omiljenih mesta mladenaca

Mladence koji se odluče da najsrećniji trenutak u zajedničkom životu proslave u Balskoj dvorani, hotel "Galleria" nagrađuje za vernost i ukazano poverenje. Tako je za one koji svoj termin rezervišu više od godinu dana unapred, pripremljen specijalan popust, a svi mladenci koji imaju preko 100 zvanica, dobijaju luksuzni apartman za prvu bračnu noć, kao i obezbeđen parking za goste.

- Takođe, svi gosti svadbe na noć proslave dobijaju popust na redovne cene našeg smeštaja, kao i gratis garažu. Pored ovih usluga, naš hotel ima blisku saradnju sa svim većim dekoraterskim kompanijma, kao i poznatim muzičkim bendovima, te organizacija venčanja nikada nije bila lakša - poručuju iz hotela "Galleria".

Balska dvorana jedno od omiljenih mesta mladenaca

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3428
Povezane teme

hotel galleria

venčanja

sala za venčavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.