Komentara: 18
Pregleda: 6313

Baku tukli i opljačkali

08.11.2011. u 13:45h
Izvor: Kurir
Baku tukli i opljačkali

Četvorica razbojnika surovo su pretukla Eržebet K. (86) i slomila joj ruku, a zatim joj ukrali više od 2.000 evra i 100.000 dinara!

- Razbojnici su upali u kuću starice, koja živi sama. Jedan od pljačkaša bio je nao­ružan nožem i sve vreme je pretio da će je ubiti ako im ne preda novac - kaže sagovornik Kurira.

Lopovi su starici zatim vezali ruke, tukli je i šutirali, sve dok im nije rekla gde krije novac, a pobegli su tek kad im je predala pare.

- Baka je ispričala policajcima da su razbojnici govorili mađarski i da su je tukli bez milosti. Verujemo da je pljačku tipovao neko ko poznaje Eržebet i ko joj je već ulazio u kuću - kaže naš sagovornik iz policije.

Subotička policija sa­opštila je da intenzivno radi na identifikaciji i hap­­šenju čet­vorice raz­bojnika osumnj­ičenih za napad na Eržebet K.

Izvor: Kurir
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 6313
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Policija Subotica

pljačka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.