• Pregleda: 3184

Aviarijum za prihvat divljih ptica - ZOO vrt Palić

Aviarijum za prihvat divljih ptica - ZOO vrt Palić
U Zoo vrtu na Paliću otvoren je aviarijum za prihvat i rehabilitaciju divljih ptica.

Aviarijum je rezultat uspešne realizacije IPA projekta prekogranične saradnje Republike Mađarske i Republike Srbije. Pod sloganom Dobri susedi zajedno stvaraju budućnost ZOO  vrt je u saradnji sa glavnim nosiocem projekta Vadšpark iz Segedina i projektnim i pridruženim partnerima Kiškunšag nacionalni park i Udruženje ljubitelja prirode Riparia realizovao projekat pre isteka roka.

Ovaj projekat je u velikoj meri orijentisan na zastitu zivotne sredine i na ugrožene životinjske vrste u regionu severne Bačke i južne Mađarske.

Izvor: RTV City

povezane teme

2
terier Odgovori
Lepo sam ja rekao pre neki dan da je sledeca stanica ZOO vrt,prvo ulice,pa obdanista,pa gerentologija,pa invalidi,pa penzioneri e sad ZOO vrt,a ovih dana azil za pse lutalice a sledece .........pa videce se .Ali sigurno nesto od krucijalnog znacaja za ovaj grad.Mozda neki javni toalet cisto da popune vreme do drugog otvaranja ,novog i odmah renoviranog trga Zorana Djindjica
Sanda Odgovori
Helena Sagmajster je kao direktorka Zoo vrta toliko beznačajna faca u celoj ovoj priči da je nisu pustili ni pred tv kamere ! Ako ne bude član neke stranke ili ako se ne potrudi da bude istaknutiji član stranke ukoliko je već u nekoj stranci onda joj je verovatno karijera direktorke veoma kratkog veka.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.