Komentara: 0
Pregleda: 3892

Autobusi 1, 1a, 2 i 9 - izmene u redu vožnje zbog radova

23.05.2011. u 16:35h
Izvor: RTV Yueco
Autobusi 1, 1a, 2 i 9 - izmene u redu vožnje zbog radova

Zbog radova na rekonstrukciji kolovoza u ulici Zmaj Jovina doći će do izmene trase na linijama 1,1a,2, i 9 i to: autobuska stajališta Jadran, Higijenski zavod i Crnojevićevo neće biti u upotrebi do 16.juna. Zajednička trasa navedenih linija će biti od Patrije ulicom Maksima Gorkog do ulice Matija Gupca i kroz nju.

Autobuska linija 1/1a će nakon stajališta kod Mešca skretati levo prema Patriji i stajaće na stajalištima Patrija, Pošta 1, Matija Gupca i Lifka nakon čega će se vratiti na uobičajenu trasu prema Kelebiji.

Autobusi na liniji 2 će nakon stajališta Mešca skretati levo prema Patriji i stajaće na stajalištima Patrija, Pošta 1, Matija Gupca, Gimnazija i nakon toga nastavlja da saobraća uobičajenom trasom linije 2.

Autobusi na liniji 9 će da koriste stajališta Patrija, Pošta 1, Matija Gubec, Gimnazija i dalje uobičajenom trasom linije 9.

Autobusi će sutra do 8 časova ujutru da saobraćaju uobičajenim trasama navedenih linija, dok će polasci u 8 časova i nakon toga saobraćati po izmenjenim trasama.

 

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3892
Povezane teme

Suboticatrans

izmene u redu vožnje autobusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.