Komentara: 34
Pregleda: 15554

Auto usmrtio devojčicu

24.01.2011. u 20:51h
Izvor: Blic
Auto usmrtio devojčicu

U predgrađu Subotice večeras je u saobraćajnoj nesreći poginula desetogodišnja devojčica.

Nesreća se dogodila na izlazu iz Subotice prema graničnom prelazu Kelebija kada je devojčica, vraćajući se biciklom iz škole, prelazila ulicu mimo obeleženog pešačkog prelaza, nekoliko desetina metara od svoje kuće. Na nju je, dok je ulicu prelazila sa majkom, naleteo crveni "ford fiesta" subotičke registracije. Majka nije povređena.

Vest sa RTV YuEco:

Juče oko 18 časova dogodila se saobraćajna nesreća na Kelebijskom putu u kojoj je poginula 10-ogodišnja E.P. iz Subotice. Kako saznajemo devojčica je na licu mesta podlegla povredama kada je na nju naleteo pedesetosedmogodišnji Milan V. iz Subotice, koji je upravljao crvenim automobilom marke ford „fiesta“.

Prema rečima majke, ona i njena ćerka su se vraćale kući i išle na biciklama kada se dogodio udes. Očevici kažu da su samo čuli jak udarac i da se od siline udarca biciklo prepolovilo, a telo odletelo par metara dalje.

Šta je uzrok nesreće za sada ne zna, niti da li je Milan V. imao više alkohola u krvi od dozvoljenog.


slika sa mesta nesreće

Auto usmrtio devojčicu

Izvor: Blic
Postavljeno pre 13 godina i 3 meseca
Komentara: 34
Pregleda: 15554
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.