Komentara: 0
Pregleda: 1025

Audicija za novu generaciju "Kiš teatra"

15.09.2023. u 12:51h
Izvor: Subotica.com
"Kiš teatar" poziva sve kreativne i talentovane Subotičane da se prijave na audiciju za novu generaciju "Kiš teatra" koja će se održati u subotu 16. septembra sa početkom u 18 časova u Fondaciji za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš" (Park Ferenca Rajhla 12a, zgrada Jadran).
Audicija za novu generaciju "Kiš teatra"

Fondacija “Danilo Kiš” i ove godine nastavlja obučavanje mladih, kreativnih i talentovanih ljudi koji žele da se oprobaju na sceni i nauče o glumi i onome što ona nudi.

 - Plan i program je napravljen po uzoru rada studenata prve godine glume na akademijama. Tokom rada, polaznici će izučavati osnove glumačkog zanata kao i elemente srodnih umetnosti u okviru pozorišta. Polaznici će biti u prilici da razvijaju komunikacione sposobnosti, upoznaju nove ljude, idu na razne javne događaje i kroz kontinuiran rad na sebi razvijaju svoje samopouzdanje. Polaznici će imati časove dva puta nedeljno u trajanju 2-3 sata i njihove rezultate ćemo moći da pratimo na javnom času a zatim i u predstavi, koja je postavljena kao prvi cilj za nove polaznike - navode organizatori. 

"Kiš teatar" vodi subotički glumac Stefan Orovec.

Učešće na radionici je besplatno, potrebno je samo proći audiciju, za koju treba pripremiti monolog ili recitaciju, imitaciju. Prijave slati na mejl office@danilokis.rs ili fejsbuk ili instagram stranicu fondacije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 meseci i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1025
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.