Komentara: 0
Pregleda: 1396

Atletika: Jovana Ilić najbolja na Prvenstvu Vojvodine u troskoku, uz ostvaren lični rekord

25.01.2022. u 12:31h
Izvor: Subotica.com
Protekle subote, 22. januara, u Novom Sadu je održano Prvenstvo Vojvodine za seniore, na kojem je atletičarka AKŽ "Spartak" Jovana Ilić pobedila u disciplini troskok, sa novim ličnim rekordom u dvorani koji sada iznosi 13,40m.
Atletika: Jovana Ilić najbolja na Prvenstvu Vojvodine u troskoku, uz ostvaren lični rekord
Foto: Arhiva

U ledenoj dvorani Novosadskog sajma, u prvom pokušaju Jovana je skočila novi lični rekord i posle još nekoliko skokova odustala od daljeg takmičenja da ne rizikuje eventualnu povredu usled hladnoće.

Zahvaljući ostvarenom rezultatu Jovana (25) je zadržala 8. poziciju na svetskoj rang listi troskokašica, iako se takmičenja u svetu i uveliko zahuktavaju. Naredno tamičenje na kojem mlada Subotičanka nastupa je tromeč reprezentacija Hrvatske, Slovenije i Srbije, koji se održava 1. februara u Zagrebu.

Na Prvenstvu Vojvodine u dvorani za seniore nastupile su i Dijana Šefčić u bacanju kugle, koja je osvojila 3. mesto i Sofija Dobrički u trci na 60m, koja je u finalu osvojila 5. mesto, sa novim ličnim rekordom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1396
Povezane teme

atletski klub spartak

atletičari spartaka

atletika

atletičarski klub spartak

jovana ilić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.