• Pregleda: 3435

Asfaltiranje ulica u gradu

Asfaltiranje ulica u gradu

Radovi na sanaciji ulica Nade Dimić, Blaška Rajića i Pazinska u Mesnoj zajednici „Prozivka“ koje je finansirao grad su završeni.

Počeli su radovi na sanaciji kolovoza i izdizanju šahti u ulici Partizanskih baza, na potezu od Segedinskog puta do ulice Radnoti Mikloša. Radovi se finansiraju iz gradskog budžeta.

U toku su i radovi na asfaltiranju ulica 51. divizije, Erdutska i Pokret nesvrstanih. Zbog pojave podzemnih voda, radovi se odvijaju u otežanim uslovima, ali i dalje u skladu sa planiranom dinamikom, a finansira ih Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

U toku su i radovi na sanaciji desne strane kolovoza i bankina, izdizanju i ispiranju šahti u ulici Aleja Maršala Tita, koji su finansirani iz gradskog budžeta.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
booba Odgovori
Predizborna godina,pocelo spremanje.Da li ce na radijalcu opet stajati velika tabla sa natpisom kome dugujemo zahvalnost za ispiranje sahti? Ispiranje sahti bi trebalo da se redovno obavlja a ne da se udara na sva zvona.Samo mi nije jasno sta im znaci sto pomeraju ivicnjak za 10cm.......posao nam dajte,manite se sminkanja. Svaka zena zna da se neumiveno lice ne sminka.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.