Komentara: 21
Pregleda: 4524

Asfaltiranje ulica i poslednjeg dana u godini

31.12.2021. u 11:16h
Izvor: Subotica.com
Asfaltiranje ulica i poslednjeg dana u godini

Dok mnogi već danima razmišljaju o tome ako će se spremiti za doček Nove godine i praznične dane koji nam predstoje, neka javna preduzeća koja brinu o izgledu (higijeni) grada i koja se staraju da omoguće što bolje uslove života građanima i poslednjeg dana u godini rade punom parom.

Danas su započeti radovi na rehabilitaciji kolovoza Lošinjskoj i Lozničkoj ulici na teritoriji Mesne zajednice "Novi grad". Mašine za asfaltiranje i vredni radnici viđeni su prethodnih dana i na ulicama Bajmoka, obnavljane su saobraćajnice ali i sportski tereni.

Asfaltiranje ulica i poslednjeg dana u godiniTakođe, komunalno preduzeće koje brine o gradskoj higijeni i pored velikog pritiska kojim je bilo izloženo cele nedelje zbog problema sa ledenom kišom, posledično sa izvaljenim stablima i odlomljenim granama, nastavlja da održava gradske ulice i uređue grad kao da je bilo koji drugi dan u godini.

Gužve na ulicama su očekivano velike, atmosfera dnevnog dočeka se već oseća u centru grada, a s obzirom da organizovanog dočeka na Trgu neće biti, oni koji će u novu godinu ući u kućnoj atmosferi, sa prijateljima i/ii porodicom, vrše poslednje pripreme.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 21
Pregleda: 4524
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.