Komentara: 3
Pregleda: 3014

Asfaltirana ulica u Radanovcu, najavljena gradnja ambulante

12.08.2011. u 17:56h
Izvor: Subotica.com
Asfaltirana ulica u Radanovcu, najavljena gradnja ambulante

Rumenačka ulica u Velikom Radanovcu, čija je dužina 750 metara, asfaltirana je sredstvima Fonda za kaiptalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodina i ona je jutros puštena u saobraćaj. Vrednost radova je oko sedam miliona dinara, a izvođač je subotičko preduzeća Komgrad.

- Zajedno sa predstavnicima pokrajinske administracije obilazimo sva gradilišta kako bi se ljudi uverili da se radi u svim mesnim zajednicama. Želimo da svaka ulica u gradu u bližoj budućnosti bude asfaltirana i siguran sam da će ovakav trend nastaviti – rekao je gradonačelnik Saša Vučinić.

Član pokrajinske Vlade, Atila Čengeri, istakao je da su retki gradovi u Srbiji u poslednje vreme dobili priliku da asfaltiraju čak 39 ulica u ovako kratkom vremenskom periodu.

- Prvo gradilište je otvoreno u aprilu i već sada je završeno više od pola, što je jasan znak da će ovaj projekat biti završen u planiranom roku. U Mesnoj zajednici Radanovac u planu je i izgradnja ambulante, a to će biti zajednički projekat pokrajine i lokalne samouprave. Do sada su stanovnici ovog dela Subotice morali ići u ambulantu kod zgrade Policijske uprave, što je prilično daleko – rekao je Čengeri.

Otvaranje Rumenačke ulice na Radanovcu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3014
Povezane teme

Saša Vučinić

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

komgrad

atila čengeri

radanovac

ambulatna radanovac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.