• Pregleda: 2616

Asfaltirana ulica u Radanovcu, najavljena gradnja ambulante

Asfaltirana ulica u Radanovcu, najavljena gradnja ambulante

Rumenačka ulica u Velikom Radanovcu, čija je dužina 750 metara, asfaltirana je sredstvima Fonda za kaiptalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodina i ona je jutros puštena u saobraćaj. Vrednost radova je oko sedam miliona dinara, a izvođač je subotičko preduzeća Komgrad.

- Zajedno sa predstavnicima pokrajinske administracije obilazimo sva gradilišta kako bi se ljudi uverili da se radi u svim mesnim zajednicama. Želimo da svaka ulica u gradu u bližoj budućnosti bude asfaltirana i siguran sam da će ovakav trend nastaviti – rekao je gradonačelnik Saša Vučinić.

Član pokrajinske Vlade, Atila Čengeri, istakao je da su retki gradovi u Srbiji u poslednje vreme dobili priliku da asfaltiraju čak 39 ulica u ovako kratkom vremenskom periodu.

- Prvo gradilište je otvoreno u aprilu i već sada je završeno više od pola, što je jasan znak da će ovaj projekat biti završen u planiranom roku. U Mesnoj zajednici Radanovac u planu je i izgradnja ambulante, a to će biti zajednički projekat pokrajine i lokalne samouprave. Do sada su stanovnici ovog dela Subotice morali ići u ambulantu kod zgrade Policijske uprave, što je prilično daleko – rekao je Čengeri.

Otvaranje Rumenačke ulice na Radanovcu

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Oskar Odgovori
Zivim na Radanovcu,malo je mesto,sa dobrim ljudima,lepo je kad se nesto radi,odma se promeni izgled `sela`.
CIRINELA Odgovori
A ne može bez slikanja "zaslužnih" od naših para ( ono što je još malo ostalo ). Svaku zakrpu "slave" ko da je čudo neviđeno. Idu izbori jasno je ko dan.
Igor Odgovori
...jel uskoro treba da budu neki izbori???
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.