Komentara: 0
Pregleda: 3710

"Art kvART" izložba u ponedeljak

28.01.2012. u 19:41h
Izvor: RTV Yueco
"Art kvART" izložba u ponedeljak

Volonterski kultur klub Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš" poziva sve zainteresovane sugrađane na prvu prodajnu izložbu Art kvART, koja će se održati u Modernoj galeriji "Likovni susret" u ponedeljak sa početkom u15 sati i trajaće do 20 časova. 

Na izložbi će biti predstavljeni radovi mladih subotičkih kreativaca između 18 i 35 godina. Na konkurs koji je bio otvoren od 16. decembra 2011. do 16. januara 2012. godine prijavio se veliki broj autora ali je samo dvadeset autora dobilo priliku da izlaže. 

Inicijatorke ovog zanimljivog događaja su članice Volonterskog kultur kluba Ivana Perić i Smiljka Tica koje već nekoliko meseci volontiraju u Modernoj galeriji “Likovni susret”, a koje će ovom prilikom takođe izložiti svoje radove. Izložbu Art kvART samostalno organizuju članovi Volonterskog kultur kluba Fondacije, uz podršku Moderne galerije “Likovni susret” i Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo ,,Danilo Kiš,, iz Subotice.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3710
Povezane teme

fondacija fokus

Fokus fondacija

likovni susret

Fondacija Danilo Kiš

art kvart

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.