Komentara: 5
Pregleda: 3449

Art bioskop "Aleksandar Lifka" uvodi 3D projekcije

24.05.2019. u 14:41h
Izvor: Subotica.com
Prvi film koji će publika moći da pogleda u 3D-u jeste "Godzilla 2", koji počinje da se prikazuje u četvrtak, 30. maja, u Art bioskopu "Aleksandar Lifka".
Art bioskop "Aleksandar Lifka" uvodi 3D projekcije

Da bi publika mogla da uživa u 3D projekcijama i u Art bioskopu "Aleksandar Lifka", najpre je bilo potrebno da se obezbedi novo, takozvano "sliver" platno, koje je, prema rečima direktorke Gordane Guberinić, kupljeno još prošle godine i ono je već montirano. Nabavljene su i specijalne naočare visokog kvaliteta, priključci za postojeću DSP mašinu, a do zvaničnog početka ostalo je da se pusti nekoliko probnih projekcija.

Radovi na montaži su završeni i sada su na redu test probe. Danas smo uradili jednu sa trilerom, sutra ujutro ćemo testirati sa filmom, a u ponedeljak nas očekuje još jedna, poslednja proba. Za sada sve protiče u najboljem redu i nadamo se da će tako i ostati. Veoma se radujemo zbog naše publike, a najviše zbog dece, koja su željno iščekivala 3D projekcije u našem bioskopu - kaže Guberinić.

Ukupna vrednost investicije iznosi oko 2 miliona dinara, koju je bioskop većinski finansirano iz sopstvenih sredstava, a prvi film koji će publika moći da pogleda u 3D-u jeste "Godzilla 2", koji počinje da se prikazuje u četvrtak, 30. maja. Uvođenje 3D projekcije izmeniće i cenu karata.

- Cena karte za 3D projekcije iznosiće 350 dinara, dok se cena za 2D projekcije neće menjati i ona iznosi 200 dinara - poručuje Guberinić

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3449
Povezane teme

Art Bioskop Lifka

3d bioskop

filmska projekcija

gordana guberinić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.