Komentara: 0
Pregleda: 2518

Anketiranje "Subotica-transa"

19.04.2012. u 17:38h
Izvor: RTV Yueco
U okviru realizacije IPA prekogranično projekta "Razvoj integralnog sistema javnog transporta u regionu Subotica-Segedin", Javno preduzeće "Subotica-trans" u saradnji sa partnerom Saobraćajno- tehničkim insitutom iz Budimpešte juče je počelo drugu fazu anketiranja Subotičana u cilju optimizacije javnog prevoza.
Anketiranje "Subotica-transa"

 Prva faza je sprovedena pre dve nedelje na obe strane graničnog prelaza prema Mađarskoj: Horgoš-Reske i Đala, Tisasiget. Tada su anketirani putnici u javnom i individualnom prevozu i pešaci.

Anketirani odgovarali na pitanja kuda žele da putuju. U drugoj fazi anketiranja, anketari će obilaziti oko 250 slučajno odabranih domaćinstava, na teritoriji grada Subotice i na teritoriji okolnih naselja, ali i na mađarskoj strani. Anketari će nositi posebna obeležja, a domaćinstva će obilaziti od jutra do večernjih sati.

Na pitanja se odgovara isključivo na dobrovoljnoij bazi, a tiču se željenih destinacija putovanja i dinamike putovanja. Sva pitanja će biti anonimno obrađena i koristiće se isključivo u naučne svrhe, tj pomoći će našoj i mađarskoj strani da se optimizuju redovi vožnje javnog prevoza.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 2518
Povezane teme

Suboticatrans

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.