Komentara: 0
Pregleda: 3899

Ambasadorski tim upoznao se sa mogućnostima investiranja u Suboticu

08.08.2011. u 18:33h
Izvor: RTV Yueco
Ambasadorski tim upoznao se sa mogućnostima investiranja u Suboticu

Suboticu je posetio ambasadorski tim koji čine predstavnik ambasade Izraela i koorporacije “Tigar”. U saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj početkom jula Subotica je dobila „ambasadorski tim“ koji će raditi na unapređenju poslovne klime i privlačenju investicija. Sada je održan sastanak na kome je naš grad izneo svoje turističke i privredne potencijale.

Na sastanku Subotica je prisutne članove “ambasadorskog tima” i Naleda upoznala sa onim što grad nudi investitorima. O mogućnostima za razvoj grada prisutne su upoznali direktori “Privredno-tehnološkog parka” i “Parka Palića”.

Uloga ambasadora i privrednika je da pomognu gradovima da iskoriste prednosti koje imaju, pokažu ekonomski potencijal i povežu se se potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima.

Cilj Naled-a prilikom formiranja ambasadorskih timova bio je da definišu ključne prednosti Subotice koje će se predstaviti investitorima.Pre mesec dana su formirani “ambasadorski timovi” i prvi sastanak u našem gradu je iskorišćen da se članovi tima upoznaju sa mogućnostima investiranja,kao i iskustvima stranih investitora koji već ulažu u Suboticu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3899
Povezane teme

investicije u Suboticu

investicije Palić

Park Palić

Goran Gabrić

Investiranje u Suboticu

NALED Saša Vučinić

upravni odbor NALED-a

Branko Guslov

Privredno tehnološki parkovi Subotica

ambasador izraela

ambasadori subotice

ambasadorski tim subotice

investicije izraela

tigar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.