• Pregleda: 3475

Ambasadorski tim upoznao se sa mogućnostima investiranja u Suboticu

Ambasadorski tim upoznao se sa mogućnostima investiranja u Suboticu

Suboticu je posetio ambasadorski tim koji čine predstavnik ambasade Izraela i koorporacije “Tigar”. U saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj početkom jula Subotica je dobila „ambasadorski tim“ koji će raditi na unapređenju poslovne klime i privlačenju investicija. Sada je održan sastanak na kome je naš grad izneo svoje turističke i privredne potencijale.

Na sastanku Subotica je prisutne članove “ambasadorskog tima” i Naleda upoznala sa onim što grad nudi investitorima. O mogućnostima za razvoj grada prisutne su upoznali direktori “Privredno-tehnološkog parka” i “Parka Palića”.

Uloga ambasadora i privrednika je da pomognu gradovima da iskoriste prednosti koje imaju, pokažu ekonomski potencijal i povežu se se potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima.

Cilj Naled-a prilikom formiranja ambasadorskih timova bio je da definišu ključne prednosti Subotice koje će se predstaviti investitorima.Pre mesec dana su formirani “ambasadorski timovi” i prvi sastanak u našem gradu je iskorišćen da se članovi tima upoznaju sa mogućnostima investiranja,kao i iskustvima stranih investitora koji već ulažu u Suboticu.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.