Komentara: 0
Pregleda: 3606

Ambasadorski tim upoznao se sa mogućnostima investiranja u Suboticu

08.08.2011. u 16:33h
Izvor: RTV Yueco
Ambasadorski tim upoznao se sa mogućnostima investiranja u Suboticu

Suboticu je posetio ambasadorski tim koji čine predstavnik ambasade Izraela i koorporacije “Tigar”. U saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj početkom jula Subotica je dobila „ambasadorski tim“ koji će raditi na unapređenju poslovne klime i privlačenju investicija. Sada je održan sastanak na kome je naš grad izneo svoje turističke i privredne potencijale.

Na sastanku Subotica je prisutne članove “ambasadorskog tima” i Naleda upoznala sa onim što grad nudi investitorima. O mogućnostima za razvoj grada prisutne su upoznali direktori “Privredno-tehnološkog parka” i “Parka Palića”.

Uloga ambasadora i privrednika je da pomognu gradovima da iskoriste prednosti koje imaju, pokažu ekonomski potencijal i povežu se se potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima.

Cilj Naled-a prilikom formiranja ambasadorskih timova bio je da definišu ključne prednosti Subotice koje će se predstaviti investitorima.Pre mesec dana su formirani “ambasadorski timovi” i prvi sastanak u našem gradu je iskorišćen da se članovi tima upoznaju sa mogućnostima investiranja,kao i iskustvima stranih investitora koji već ulažu u Suboticu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3606
Povezane teme
investicije u Suboticu investicije Palić Park Palić Goran Gabrić Investiranje u Suboticu NALED Saša Vučinić upravni odbor NALED-a Branko Guslov Privredno tehnološki parkovi Subotica ambasador izraela ambasadori subotice ambasadorski tim subotice investicije izraela tigar
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.