Komentara: 5
Pregleda: 4359

Ambasador Crne Gore u Srbiji u dvodnevnoj poseti Subotici

21.11.2013. u 23:10h
Izvor: RTV Yueco
Ambasador Crne Gore u Srbiji, njegova ekselencija Igor Jovović, u dvodnevnoj je poseti našem gradu. U toku dana, posetio je fabriku "Pionir", Regionalnu privrednu komoru, kao i Udruženje Crnogoraca Subotice.
Ambasador Crne Gore u Srbiji u dvodnevnoj poseti Subotici

Predsednik Regionalne privredne komore Subotica, Slobodan Vojinović istakao je da je bilo reči o tome kada i kako da se renovira železnica kako bi se više koristili potencijali za ovaj prostor i ovu privredu kada je u pitanju Barska luka, zatim u kojoj su fazi autoputevi, do kad i kad će se rešavati dvojna državaljanstva.

Ono što je najviše interesovalo privrednike je to da se definitivno mora uspostaviti platni promet između Srbije i Crne Gore, dodao je Vojinović. Ambasador Crne Gore u Srbiji, njegova ekselencija Igor Jovović rekao je da su ekonomski odnosi između Srbije i Crne Gore dobri, i istakao da je po njima, interes fokusiran na svu onu saradnju koja u ovom trenutku već postoji. Robna razmena između našeg regiona i Crne Gore, za prvih 9 meseci ove godine, iznosi 30 miliona dolara.

Izvor: RTV Yueco
Ambasador Crne Gore u dvodnevnoj poseti Subotici Ambasador Crne Gore u dvodnevnoj poseti Subotici Ambasador Crne Gore u dvodnevnoj poseti Subotici Ambasador Crne Gore u dvodnevnoj poseti Subotici Ambasador Crne Gore u dvodnevnoj poseti Subotici Ambasador Crne Gore u dvodnevnoj poseti Subotici Ambasador Crne Gore u dvodnevnoj poseti Subotici Ambasador Crne Gore u dvodnevnoj poseti Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 4359
Povezane teme

udruženje crnogoraca subotica

Slobodan Vojinović

regionalna privredna komora

ambasador crne gore

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.