Komentara: 0
Pregleda: 4186
Foto

Aleksandar Veselinović novi šef struke FK "Spartak"

07.06.2017. u 15:51h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom stadionu u Subotici danas je upriličena promocija novog stručnog štaba subotičkog superligaša koji će predvoditi Aleksandar Veselinović, dok će mu pomoćnici biti Vladimir Gaćinović i Savo Pavićević.
Aleksandar Veselinović novi šef struke FK "Spartak"

Novi stručni štab predstavio je Goran Drača, potpredsednik FK "Spartak Ždrepčeva krv".

- imali smo određenih problema u pronalaženju novog trenera i nekih neprijatnih situacija izazvanih ne našom krivicom, ali kao što to obično u životu biva, bog nas je pogledao, smatram da smo izabrali prave ljude i sa ćemo svi zajedno da ostvarujemo sportske ciljeve koje Klub postavio u narednom periodu. - reko je Drača

Aleksandar Veselinović novi šef struke FK "Spartak"

Aleksandar Veselinović (46) je do nedavno vodio Vojvodinu, ali je posle četiri utakmice podneo neopozivu ostavku. Pre Vojvodine vodio je litvansku Suduvu, fudbalsku akademiju ruskog Rostova i nekoliko klubova u Belgiji i Bugarskoj, dok je igračku karijeru proveo u Hajduku sa Liona, Radničkom iz Niša, Bečeju, Radu, kao i klubovima u Bugarskoj, Grčkoj, Belgiji...

- Želeo bih da izrazim zadovoljstvo što smo postali deo ovog kluba koji ima veliku tradiciju i istoriju, zahvaljujem se rukovodstvu Kluba na ukazanom poverenju. Kao odgovorni ljudi osećamo odgovornost prema poslu kojim se bavimo i ljudima koji su na ukazali ovu čast. Uveren sam da ćemo zajedno postići zacrtane ciljeve, - kratko je rekao Veselinović

Po rečima novog šefa stručnog štaba biće pravi izazov i odgovornost voditi tim čiji je prosek godina 21, ali isto tako ističe da su oni u svojim ranijim profesionalnim angažmanima imali prilke u mnogo slučajeva da rade sa mladim igračima.

Aleksandar Veselinović novi šef struke FK "Spartak"

Mnogo konkretniji je bio pomoćni trener Gaćinović koji je prilično samouvereno predvideo da će neki od igrača koji su trenutno deo Spartakovog tima napraviti zavidne fudbalske karijere.

- Velika je čast i zadovoljstvo doći u ovakav klub koji je po meni najveći u ovom regionu, računajući tu i Vojvodinu, koju smo vodili vrlo kratko. Subotica je izvanredna fudbalska sredina i sigurno ćemo imati težak zadatak da zadovoljimo fudbalske apetite subotičke publike. Nadam se da ćemo igrati dobar fudbal, da ćemo biti stabilni superligaši. - ističe Gaćinović - Naš zadatak će biti i afirmisanje mladih igrača. Spartak trenutno ima mlad i perspektivan tim, imam dosta iskustva i znanja na tom planu i ubeđen sam da će mnogi od njih postati, ne mogu reći zvezde, ali će se klub u nekom narednom periodu bazirati na razvoj tih mladih igrača jer su oni perspektiva kluba.

Aleksandar Veselinović novi šef struke FK "Spartak"

Kako je najavljeno, naredne srede, 14. juna, sledi okupljanje pred početak priprema, zatim naredna dva dana biće obavljeni lekarski pregledi, a krajem juna plan je da se ode na Zlatibor na drugu faza priprema, dok će završna faza, kao i inače, biti u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4186

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

goran drača

gradski stadion

aleksandar veselinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.