Komentara: 0
Pregleda: 4229

Album za decu iz Kolevke

31.05.2011. u 19:11h
Izvor: RTV Yueco
Album za decu iz Kolevke

Zlatko Ribarić, Zvonko Bogdan, Bane Krstić i Đorđe Balašević pod projektom Panonski Potpuri pokloniće deci iz subotičke Kolevke album pod nazivom “Strah od ljubavi”. Album je snimio, za sada još uvek nedovoljno poznati umetnik Zlatko Ribarić, kome su ova tri poznata umetnika izašla u susret, pomogla mu na snimanju albuma i time mu ispunila životnu želju.

Zlatko kaže da je oduševljen načinom na koji se zaposleni u Kolevci odnose prema deci. S obzirom na to da je i on kao mali živeo slično kao deca u kolevci, zna koliko je bitno da se ovaj deci pruža pažnja.

Veliki proslavljeni umetnici naše zemlje dali su doprinos, ne samo Zlatku, nego i deci kolevke, radeći zajedno na ovom albumu.

Još jedan umetnik koji je prihvatio onu humanu odluku jeste Đorđe Balašević, a sve u cilju pokušaja da se skrene pažnja na decu kojima je ona potrebna.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4229
Povezane teme

kolevka

deca iz kolevke

strah od ljubavi

panonski potpuri

zvonko bogdan

mira čabrić

bane krstić

đorđe balašević

zlatko ribarić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.