Komentara: 1
Pregleda: 2708

Akcije subotičke policije

04.03.2009. u 17:28h
Izvor: RTV Yueco
Akcije subotičke policije

Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su zadržavanje četrdesetosmogodišnjem Zoranu R. iz Subotice, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zloupotrebe položaja. Osumljičeni je pre tri godine u svojstvu direktora brokerske kuće, protivpravno prisvojio novac po osnovu ugovora koje je sklapao, a koji je bio namenjen za kupovinu hartija od vrednosti, oštetivši građane tom prilikom za 2.2000.000,00 dinara i 15.000 evra.

Zoran R. je saslušan u prostorijama policijske uprave u prisustvu advokata i u zakonskom roku će biti sproveden istražnom sudiji Okružnog suda u Subotici.

A efikasnom akcijom policije ubrzo nakon izvršenja krivičnog dela na štetu radnice SZR "Odmor" iz Subotice, identifikovana je dvadesetdvogodišnja Dijana D. iz Subotice za koju postoji osnovana sumnja da je izvršila krivično delo razbojništva. Ona je Osumljičena da je u nedelju u poslepodnevnim časovima ušla u prodavnicu i zahtevajući uz pretnju špricem da joj radnica preda novac, kako je neposredno posle toga ušlo jedno lice u radnju Dijana se udaljila sa lica mesta. Protiv Dijane će biti podneta krivična prijava.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2708
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.