Komentara: 0
Pregleda: 2194

Akcija odvoženja kabastog otpada sledeće nedelje u Novom selu, Železničkom naselju i na Makovoj sedmici

22.05.2022. u 17:45h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna prolećna akcija održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne nedelje, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni na Makovoj sedmici u Železničkom naselju i Novom selu .
Akcija odvoženja kabastog otpada sledeće nedelje u Novom selu, Železničkom naselju i na Makovoj sedmici

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak biti postavljeni u MZ Makova sedmica kod doma mesne zajednice, na početku Ulice Isidore Sekulić i na kraju Celjske ulice.

Akcija se nastavlja u utorak i sredu kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u MZ Železničko naselje kod Libolegele u Milutina Uskokovića, na uglu Jovana Mikića i Milutina Uskokovića, na uglu Hrastove i Jovana Mikića, na uglu Kopaoničke i Bajmočke i na uglu Milutina Uskokovića i 51. divizije.

U četvrtak i petak kontejneri će biti u MZ Novo selo ma uglu Mičurinove i Trogirske, na uglu Metohijske i Marka Marulića, na početku Laze Mamužića, na Bajskom putu (kod okretišta), na uglu Marije Bursać (iza parka), na uglu Beočinske i Bajskog puta. 

Raspored sa preciznim lokacijama i datumima održavanja akcije možete pogledati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2194
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.