Komentara: 11
Pregleda: 7221

Akcija! Očistimo Suboticu - 04. jun

17.05.2011. u 16:31h
Izvor: RTV Yueco
Akcija! Očistimo Suboticu - 04. jun

Akcija “Veliko spremanje Subotice” ove godine će se održati četvrtog juna u okviru akcije “Očistimo Srbiju”. Povod je Svetski dan zaštite životne sredine 5. jun. Akcenat ovogodišnjeg čišćenja stavljen je na Palić i uređenje njegove okoline, kao i školskih dvorišta i drugih objekata u gradu. Ove godine je poslato preko 1.000 dopisa mesnim zajednicama, škola, privrednim subjetima, kao i državnim organima da se uključe u akciju čišćenja grada.

Anketirani Subotičani smatraju da akcija “Veliko spremanje Subotice” će doprineti da Subotica bude čistija i uređenija. Centar grada je uređen, ali bi trebalo više da se čiste prigradska naselja, kao i Kelebijska šuma.

Prošle godine u akciji je učestvovalo više od 2000 Subotičana i sakupljeno je 550 metara kubnih smeća. Ove godine akcenat akcije je stavljen na uređenje Palića, sakupljaće se otpad oko jezera, urediće se avantuistička staza, kao i v. Ministrarstvo za rudarstvo, životnu sredinu i prostorno planiranje je obezbedilo kese i rukavice.

Očistimo Suboticu Očistimo Srbiju

Svi zainteresovani za učešće u akciji mogu da se jave na e-mail: velikospremanjesubotice@gmail.com. Akcija će da se realizuje 4. juna sa početkom u 9 časova, a mesto okupljanja je Velika terasa na Paliću.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 7221
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

očistimo srbiju

očistimo suboticu

veliko spremanje subotice

očistimo palić

čišćenje palića

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.