Komentara: 13
Pregleda: 5014

Akcija: Ispravno vozilo - bezbedno vozilo

21.06.2013. u 12:55h
Izvor: RTV Yueco
Auto-moto savez Srbije u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda organizovaće od 24. do 29. juna akciju "Ispravno vozilo - bezbedno vozilo".
Akcija: Ispravno vozilo - bezbedno vozilo

Kako se navodi u saopštenju, svi zainteresovani vozači u Srbiji u tom periodu moći će potpuno besplatno da provere tehničku ispravnost svojih vozila na preko 200 linija tehničkih pregleda.

"Apelujemo na vozače da se masovno odazovu, odvoje 30-ak minuta i provere ispravnost svojih automobila, posebno imajući u vidu da vlasnici vozila kod kojih budu pronađene neispravnosti, neće biti sankcionisani, već će im biti ukazano na nedostatak i potrebu da isti u što kraćem roku otklone", naglašava se.

U prethodnoj akciji u novembru 2012. godine, kako podseća AMSS, besplatno je pregledano preko 11.000 vozila od kojih je 36 odsto imalo neku neispravnost i to 36 odsto vozila neispravan kočioni sistem, 30 odsto neispravne sisteme osvetljavanja, a 13 odsto neispravan sistem za upravljanje.

Dodaje se da bliže informacije o ovoj akciji kroz koju AMSS nastoji da razvije naviku kod vozača da redovno kontrolišu tehničku ispravnost automobila, mogu se dobiti pred početak akcije u Operativnom centru AMSS na telefon 1987, na sajtu saveza ili kod saobraćajne policije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 5014
Povezane teme

ispravno vozilo bezbedno vozilo

bezbednost saobraćaja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.