Komentara: 34
Pregleda: 17918

Akcija "Grom 1" i u Subotici

28.12.2013. u 20:20h
Izvor: RTV Yueco
U Subotici je policija upala u nekoliko kuća i privela osumnjičena lica u akciji Grom 1. Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u akcijama Grom i Grom 1, biti procesuirano namanje 500 lica i poručio narko dilerima da im pakao tek predstoji jer akcije protiv njih neće prestati dok se potpuno ne izleči društvo od te pošasti.
Akcija "Grom 1" i u Subotici

Privedeno je 128 lica, a u okviru akcije uhapšene su i neke serijske ubice, ljudi koji su vršili nekoliko ubistava, razbojništava kao i da su neki zadržani zbog nelegalnog posedovanja oružja.

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je da su u okviru akcije Grom uhapšena i četiri strana državljanina zbog razbojništva na teritoriji Srbije. Govoreći o saradnji policije, Tužilaštva i ostalih u akcijama borbe protiv korupcije i kriminala, Veljović je poručio da "nema zadatka koji ne možemo zajedniči da realizujemo" i dodao da se s Gromom neće završiti ta borba.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 34
Pregleda: 17918

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.