Komentara: 0
Pregleda: 1766

Aiesec - Nova generacija lidera je stigla!

24.10.2009. u 10:32h
Aiesec - Nova generacija lidera je stigla!

U četvrtak 22. 10. 2009. godine, u večernjim časovima na Ekonomskom fakultetu u Subotici održana je promocija “ Upoznaj AIESEC”. U amfiteatru u kome je vladala jedna krajnje pozitivna atmosfera, budući mladi lideri imali su priliku da od starijih članova AIESEC-a, kao i gosta iz organizacije “Mensa” čuju mnoštvo zanimljivih stvari.

Aiesec - Nova generacija lidera je stigla!“Putovanjem kroz vreme” stariji članovi ispričali su svoja iskustva, doživljaje I nezaboravne trenutke koje su doživeli dok su bili aktivni članovi organizacije, kao i svoju prvu prezentaciju i kontakt sa AIESEC-om. Bilo je tu i emotivnih momenata kada su se prisećali svoji stručnih praksi u drugim zemljama, na šta budući mladi lideri nisu ostali ni malo ravnodušni.

Gospodin Boris Teodosijević , predsednik “Mensa” organizacije u Subotici, ispričao je par zanimljivih stvari o “Mensa” organizaciji, i ukazao na potencijalnu saradnju AIESEC-a i “Mensa”-e.

Posle prezentacije koja je trajala sat vremena, na licima budućih članova videlo se da su zadovoljni onim što su im članovi i gosti prezentacije ispričali. Naravno ovo je tek prvi korak koji su napravili ka cilju postajanja članom AIESEC-a, ali po komentarima i utiscima posle cele priče videlo se da će se taj korak pretvoriti u jednu lepu šetnju za njih.

Aiesec - Nova generacija lidera je stigla!

Svi oni koji nisu stigli da dodju na uvodnu prezentaciju, a želeli bi da postanu članovi AIESEC-a mogu da uzmu aplikacije za prijem u kancelariji AIESEC-a koja se nalazi na Ekonomskom fakultetu u Subotici.

Postavljeno pre 14 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1766
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.