Komentara: 0
Pregleda: 2201

Agro-savetodavci počinju sa radom

01.11.2011. u 16:14h
Izvor: RTV Yueco
Agro-savetodavci počinju sa radom

Agronomi savetodavci počinju sa radom u Poljoprivrednim stručnim službama širom Srbije sa ciljem da prenose znanja porodicama koje se bave poljoprivredom.

U Subotici će raditi njih 27, s tim da je sa 26 potpisan ugovor dok je jedan savetodavac odustao zbog pronalaska drugog zaposlenja, izjavio je direktor Poljoprivredne stručne službe Subotica Damir Varga. On je rekao da će savetodavci pokrivati ukupno 27 područja Grada Subotica, te da će upočetku se upoznavati sa gazdinstvima i baviti popisom trenutnog stanja, kako bi stekla jasna sluka o poljoprivredu u gradu i problemima sa kojima se gazdinstva suočavaju.

Među odabranim kandidatima ima mladih agronoma koji nakon zavšenog fakulteta nemaju praktična iskustva, ali i iskusnih agronoma koji su zbog gašenja poljoprivrednih kombinata ostali bez posla.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2201
Povezane teme

agro-savetodavci subotica

agronomi subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.