Komentara: 4
Pregleda: 11688

Adidas ponovo u Subotici

08.04.2009. u 20:15h
Izvor: RTV Yueco
<p>Adidas ponovo u Subotici! Svetski poznata robna marka od juče ima specijalizovanu prodavnicu opreme i u na&scaron;em gradu. Na samom otvaranju je privukla veliku pažnju i interesovanje subotičana, koji će od sada biti u mogućnosti da pronađu sve &scaron;to je u datom momentu najpopularnije na svetskom trži&scaron;tu sportske opreme, kao i opremu svojih sportskih idola - bilo da su u pitanju fudbalski klubovi ili popularni teniseri.</p>
Adidas ponovo u Subotici

Davor Štefanek, olimpijski je reprezentativac Srbije već 7 godina, a svih tih godina je nastupao u Adidas opremi. Zadovoljstvo kvalitetom opreme koju mu isporučuje ovaj nemački proizvođač sa jedne strane, i Štefanekovi dobri rezultati sa druge strane, garant su njihove zajedničke saradnje i u budućnosti.

Nova Adidasova prodavnica u Subotici, odmah po svečanom otvaranju privukla je veliki broj sugrađana. Oni će od sada na jednom mestu moći da kupe najkvalitetniju sportsku opremu, ali i odeću i obuću koji su namenjeni za svakodnevno korišćenje.

Adidasov Shop u Subotici nalazi se na Korzou, preko puta Pozorišta. Oprema za fudbal, košarku, tenis... deo je dostupne kolekcije kao i posebno brendirani proizvodi za poznate sportiste kao što su Ana Ivanović ili Novak Đoković. U drugom delu Adidasovog shopa u Subotici je modna linija „Adidas originals" koja je namenjena za sve one koji žele da budu prepoznatljivi u svakodnevnom životu.

Adidas je i ranije bio prisutan u Subotici, ali je sada predstavljanju ovog brenda u gradu pristupljeno znatno ozbiljnije. A koliko je Adidas jak brend, najbolje govori nihov podatak da je preko 90% sportista na poslednjoj Olimpijadi u pekingu nosilo njihovu opremu.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 2 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 11688
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.