Komentara: 0
Pregleda: 2078

8 medalja za plivače Spartaka za kraj kalendarske godine

29.12.2013. u 10:16h
Izvor: Plivački klub "Spartak"
Na izuzetno jakom međunarodnom plivačkom mitingu “Deda Mraz 2013″ u Novom Sadu učestvovalo je 35 klubova, kako iz Srbije tako i iz Bosne i Hercegovine i Makedonije. Ekipu Spartaka je predstavljalo ukupno 32 takmičara koji su tom prilikom ostvarili zapažen uspeh sa 8 osvojenih medalja - 6 u individualnoj kategoriji (dve bronze, dva srebra i dva zlata) i dve medalje u štafetama (jedna bronzana i jedna zlatna).
8 medalja za plivače Spartaka za kraj kalendarske godine

Osvajači medalja su:  Der Teodora (srebrna) na 50m kraul,  Bajus Petra (bronzana) na 100m leđno, Tutić Veljko (bronzana) na 50m delfin i srebrna na 100m mešovito, kao i Savić Novak koji je osvojio zlatnu u disciplini 100m delfin sa oborenim nacionalnim rekordom (1:03.11) i zlatnu na 100m mešovito.

Medalje u štafetama 4x50m kraul su osvojile obe ekipe Spartaka - zlatnu je osvojila štafeta u sastavu:  Savić Novak, Hajagoš Adriel, Evetović Sara i Der Teodora, dok je bronzanu osvojila mlađa štafeta u sastavu: Tutić Veljko, Bedić Andrej, Kujundžić Ena i Vukosavljević Mina.

Ovo je bilo poslednje takmičenje plivača Spartaka u ovoj kalendarskoj godini i sada odlaze na zasluženu novogodišnju pauzu.

Izvor: Plivački klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2078
Povezane teme

plivanje

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.