Komentara: 5
Pregleda: 3497

60 dana odeljka "Pištaljka!"

31.07.2011. u 20:46h
Izvor: Subotica.com
60 dana odeljka "Pištaljka!"
Prošla su 2 meseca od kako smo krenuli sa odeljkom "Pištaljka!" i od tada svakodnevno nam se javi po nekoliko posetilaca sa konkretnim problemima, danas imamo skoro 150 pištaljki, u poslednja 3 dana preko 20! Kroz komentare diskutuje se o problemima, dele se ali i sukobljavaju mišljenja i iz svih tih komentara preovladava nažalost nezadovoljstvo i to je potvrda da treba da se ubrzano radi na rešavanju ovih konkretnih problema i situacija.

Trudili smo se da iskoristimo energiju koja nas je vodila od same ideje o otvaranju do tehničke realizacije ovog odeljka, imali smo velike ambicije, start nije bio kakav smo planirali - u smislu očekivanog razumevanja i zainteresovanosti onih koji (in)direktno mogu da utiču na rešavanje ovakvih problema - ali ne, ne odustajemo, borićemo se, zajedno sa vama, borićemo se da sve ovo počne nekome jako da smeta i da dobije takav publicitet da se ovi problemi neće moći ignorisati.

Ovaj sajt, i ovaj odeljak će biti podsetnik za sve "njih" da nema opuštanja, da ima puno posla, da su tu problemi koji su trebali da budu rešeni juče - neki zahtevaju manje aktivnosti, za neke je potrebno više vremena a neki nažalost čekaju neka srećnija vremena...

Pozivamo sve posetioce da se uključe u akciju, prijavite vaše probleme, ne samo probleme - podelite sa nama i lepa iskustva, ne treba samo da kritikujemo jer sigurno ima i prostora da nekoga pohvalimo i da ga / ih izdvojimo kao pozitivan primer. Postavljajte pištaljke, mnogo nam znači da budete što detaljniji a opet dovoljno koncizni i konkretni - šaljite slike, video materijal i budite bezbrižni jer sve ovo možete da obavite apsolutno anonimno - nama ne znače imena, znači nam isticanje problema i proaktivno delovanje onih koje plaćamo mi građani.

60 dana odeljka "Pištaljka!"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3497
Povezane teme

pištaljka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.