Komentara: 8
Pregleda: 4040

500 prijava za popisivače prvog dana

16.08.2011. u 15:59h
Izvor: RTV Yueco
500 prijava za popisivače prvog dana

Prvog dana prijave kandidata za popisivače prijavilo se čak pet stotina lica. I tokom današnjeg dana su na prijavnim mestima bile gužve, a najviše ima studenata i nezaposlenih. Ukupan broj popisivača koji će na teritoriji Subotice od 01. oktobra biti angažovani na terenu iznosi 834, što znači će konkurencija za ovaj posao biti velika.

Slađana Pastor je upisala prvu godinu fakulteta i samim tim ispunila jedan od uslova koji se traži za odabir popisivača. Osim studenata, veliku šansu za ovaj obiman posao imaće i nezaposlena lica. Slađana kaže da bi joj novac koji bi zaradila mnogo pomogao u prvim studentskim danima.

Subotica ima 12 punktova gde se vrši prijava kandidata za popisivače. Prijava koja je počela juče i traje do petka, samo je prvi krug selekcije. O narednom krugu blagovremeno će biti obaveštena sva lica koja za to ispune uslove, a o tome će odlučivati Popisna komisija grada Subotice.

Kriterijumi koje morate da ispunjavate da biste se prijavili jeste da imate iznad 18 godina, da ste završili najmanje srednju školu, da imate čitak rukopis, a prednost će imati studenti i nezaposlena lica.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 4040
Povezane teme

popis stanovništva

popis u subotici

popisivači

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.