Komentara: 0
Pregleda: 2416

450kg hrane za pse u azilu "Alex"

04.07.2013. u 15:30h
Izvor: RTV Yueco
Azil "Alex" dobio je 450kg hrane za pse od Veterinarskog zavoda Subotica, u saradnji sa internet portalom Životinje.rs. U azilu je smešteno oko 600 pasa, a ova količina hrane, dovoljna je za dva obroka.
450kg hrane za pse u azilu "Alex"

U oktobru prošle godine, u akciji pod nazivom "Jedan like – jedan obrok", koju sprovodi internet portal Životinje.rs, azil "Alex" je dobio 300 kg hrane. Na osnovu njihovog predloga, a u saradnji sa Veterinarskim zavodom Subotica, azilu je sada dodeljeno 450kg hrane. Ovo nije prvi put da Zavod pomaže azilu.

450kg hrane poslužiće kao dva obroka za oko 600 napuštenih pasa koji se nalaze u azilu.

Od 3. juna ove godine, azilu "Alex" je zabranjeno da prima pse. U azilu rade na poboljšanju uslova, kako bi se što pre registrovali i dobili dozvolu za rad. Završen je jedan deo ograde, postavljena je trska, a trenutno rade na ostatku ograde i betoniranju bokseva. Jedan od uslova da azil ponovo počne sa radom je i vakcinisanje pasa, koje je, u stvari, i najveći problem, jer košta oko 6.000 evra.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2416
Povezane teme

azil za pse

azil alex

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.