Komentara: 0
Pregleda: 1798

3 medalje džudista Spartaka na Regionalnom prvenstvu

13.05.2014. u 12:26h
Izvor: Džudo klub "Spartak"
U Baču je u nedelju održano Regionalno prvenstvo u džudou, čiji je domačin bio novoformirani Džudo klub "Bač", a prvenstvo je ujedno bilo i kvalifikaciono za prvenstvo države koje će se za dva vikenda održati u Rumi.
3 medalje džudista Spartaka na Regionalnom prvenstvu

Džudo klub "Spartak" je sa svojom sekcijom Čantavir poveo 4 takmičara, a kući se vratio sa tri medalje i isto toliko plasmana na prvenstvo države.

Bronzane medalje su osvojili Šašić Mihajlo i Ilanković Filip, a srebrnu medalju je osvojio Nestorović Strahinja. Sedmo mesto je zauzeo Taš Marton iz sekcije Čantavir koji će nažalost propustiti nacionalno prvenstvo,a obzirom na uslove u kojima ta sekcija živi i radi, i uzimajući to u obzir ovaj rezultat se smatra uspehom.

Spartak je ovim rezultatom potpuno ispunio plan za Regionalno prvenstvo, a sledeći izazov je Prvenstvo Srbije koje će s eodržati za dve nedelje.

Izvor: Džudo klub "Spartak"
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1798
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.