Komentara: 28
Pregleda: 5006

118 miliona za 24 nove ulice u Subotici

24.10.2011. u 17:02h
Izvor: RTV Yueco
118 miliona za 24 nove ulice u Subotici

Predstavnici Kompanije “Vojput” i Direkcije za izgradnju grada potpisali su ugovor o gradnji 24 ulice u gradu. Investicija košta 118 miliona dinara i rok za završetak radova je 69 kalenadarskih dana. U Kompaniji “Vojput” kažu da sve zavisi od vremenskih uslova i da će se potruditi da što pre završe radove.

Radovi na izgradnji šetališta kod Prozivke, na kraju Prvomajske ulice su počeli, kao i u ulici Aksentija Marodića u Aleksandrovu. U Kompaniji “Vojput” kažu da čim prestane kiša nastavljaju sa radovima, koje su omeli loši vremenski uslovi.

Ulice se grade po prioritetima koje su kandidovale mesne zajednice. U Direkciji objašnjavaju da su gledali da se izgradi u svakoj mesnoj zajednici po jedna ulica. Imaju izrađenu projektnu dokumentaciju u vrednosti od 550 miliona dinara i potrebno je da samo da nabavi novac.

Jedna od većih investicija u okviru ovog programa je izgradnja šetališta na Prozivci. Vrednost tih radova je 45 miliona dinara, a nakon završetka šetalište bi trebalo da izgleda ovako.Pored toga, u planu je i gradnja kružnog toka u ulici Ivana Antunovića.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 28
Pregleda: 5006
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.